Om oss

Vill du veta mer?
Prata med oss om den tjänst
du är intresserad av.

KONTAKT

info@nordke.se

08 - 18 96 90

Om oss

Vår affärsidé är enkel. Genom kontroll över projektets alla delar kan vi garantera en hög kvalitet och ett högt mervärde för våra kunder.

Vi kommer från de stora installatörs- och konsultföretagen där vi samlat på oss gedigna erfarenheter från en mängd olika typer av installationer och projekt, stora som små.

NORD Klimat & Energi startades därför att vi upplevde att det i branschen var väldigt svårt att uppnå den kvalitet och det slutresultat som vi ansåg att man borde.

Vi erfor att samma misstag gjordes om och om igen, viket medförde onödiga kostnader, tidsspill och missnöjda kunder.

Små saker kan vara helt avgörande för hur väl en installation fungerar om de inte tas på allvar. Det visas påtagligt när man ser hur en liten del av alla installationer med stora ambitioner i energieffektivitet, miljö och inneklimat som faktiskt uppnår sina mål i verkligheten. Varför är det så?

Vi tror att problemet beror på det som faller mellan stolarna och det är gränsdragningen mellan de olika områdena. Vem tar ansvar för att alla delar fungerar som det är tänkt?

Hos oss finns ingen gränsdragning.

Vi behärskar och har kontroll på alla steg i processen och ser till att det som faktiskt är projekterat också blir det som anläggningen driftsätts och injusteras emot.

Vi ser även vikten av att tänka på förvaltning. Våra installationer ska fungera väl över tid och vara lätta att underhålla.  

Ingen anläggning är dock immun emot fel, det viktiga är hur man hanterar felen. Vi har ett genuint intresse för att leverera en bra produkt och tar ansvar för våra installationer.

Hur vi gör det är lika viktigt som vad vi gör.

Vi har vårt säte i Upplands Väsby och erbjuder tjänster i Stockholm och Uppsala.

Följ oss på instagram

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.